Kooperativt företagande – en framtidsspaning

Presentation av ny rapport den 8 oktober 2020

Välkommen till ett digitalt seminarium med framtidsperspektiv på kooperativt och ömsesidigt företagande!

webbinariumPå eventet presenterar Kairos Future sin framtidsspaning om kooperativa och ömsesidiga företag. I den nya
rapporten Kooperation på framtidens villkor undersöks frågor som: Vilken roll kan kooperationen spela i framtiden, vilka förutsättningar finns för framtidens kooperativa och ömsesidiga företagande och hur funkar kooperationens idéer med ungas värderingar?

kairos futureRapportförfattaren Fredrik Torberger från Kairos Future presenterar framtidsspaningen och de svar som ges där. Tillsammans på seminariet kommer vi att diskutera frågorna och omvärldsanalysens slutsatser. Om du är intresserad att läsa hela rapporten kan du göra det här.

info Detta evenemang har redan ägt rum. Om du missade det är du varmt välkommen att se rapportförfattaren Fredrik Torberger från Kairos Future presentera de viktigaste slutsatserna från spaningen i en video här nedan. På webbinariet gjorde också tre kooperativa ledare egna framtidsspaningar om kooperation. Nu kan du lyssna till några av deras tankar i filmer som tagits fram.

Tre framtidsspanare om kooperation

Marie Nygren, vd på KF, delar med sig av några tankar om rapporten och sitt framtidsperspektiv på kooperativt och ömsesidigt företagande.

 

Pernilla Bonde, vd för HSB Riksförbund, berättar om varför kooperativa företag startades en gång i tiden och hur det hänger ihop med vad de gör idag.

 

Ann Sommer, vice vd på Länsförsäkringar, berättar i sin spaning om hur allt utgår från medlemmens och kundens behov i kooperativa och ömsesidiga företag.

Information

date_rangeTid

Torsdagen den 8 oktober 2020, kl 13:00-14:30

location_onPlats

Webbinarium via Zoom. Inloggningsinformation skickas till alla anmälda

account_balance_walletKostnad

Seminariet är kostnadsfritt.

editAnmälan

Anmälan görs direkt i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 5 oktober.

mailVill du veta mer?

Kontakta

Anmäl dig här

Evenemanget har redan ägt rum. Om du missade det kan du se rapportens viktigaste slutsatser i videon ovan, eller via länken här.