Forskning i fokus – 24 maj

Välkommen till seminariet Forskning i fokus den 24 maj!

 

Är du intresserad av vad den svenska forskningen säger om kooperation? Då ska du inte missa Svensk Kooperations nya kartläggning. Gordon Hahn presenterar rapportens innehåll för forskare, personer från kooperativa och ömsesidiga företag samt andra intresserade av kooperativ forskning.

info Detta evenemang har redan ägt rum. Om du missade det är du varmt välkommen att se det i efterhand nedan.


Rapport forskning i fokusPå seminariet lanserar Svensk Kooperation en kartläggning av forskning om kooperation i Sverige, skriven av Gordon Hahn och Erik Jannesson. Rapporten är en bra startpunkt för den som är intresserad av vad den svenska forskningen säger om kooperativa och ömsesidiga företag.

Gordon Hahn

Gordon Hahn

Gordon Hahn kommer på seminariet att berätta om resultatet av kartläggningen. Ett särskilt fokus finns på den forskning som gjorts av de forskare som ingår i Svensk Kooperations forskarnätverk om kooperation, men den innehåller även publikationer från andra forskare. Rapporten synliggör vilka områden som det forskats inom och lyfter även vilka områden som skulle vara relevanta för mer forskning.

date_rangeTid och datum för eventetwebbutbildning

24 maj 2023, kl 14.00-14.45

location_onPlats

Eventet genomförs helt digitalt, via Zoom. Länk till eventet skickas till anmälda deltagare ett par dagar innan det äger rum.

editAnmälan

Anmälan gör du till info@svenskkooperation.se eller via formuläret nedan.

Sista anmälningsdag är den 19 maj 2023.

Anmälan

Evenemanget har redan ägt rum. Om du missade det kan du se det i efterhand ovan, eller via länken här.