Svensk Kooperation i sociala medier

När vi inte träffas här så kan vi ses i sociala medier. Du behöver förstås inte följa oss överallt, utan välj den mötesplats du själv trivs bäst med.

Den officiella hashtaggen för svenskt kooperativt företagande är #svekoop. Använd den i sociala medier, som exempelvis Twitter, när du deltar i ett samtal som handlar om svensk kooperation. Den taggen är också en av flera gemensamma nämnare mellan konsument- och producentkooperationen i Sverige.

Svensk Kooperation, Twitter

Twitter är vår huvudsakliga sociala kanal. Du hittar oss på hashtaggen #svekoop. Använd gärna den taggen när du postar något relaterat till kooperativt företagande.

Svekoop Play

Svekoop Play är vår officiella Youtubekanal. Här publicerar vi framför allt filmade seminarier. Prenumerera gärna så får du notiser när det händer något nytt.

Svensk Kooperation, Facebook

Facebook är vår största sociala kanal där vi brukar få mest engagemang. Inte så konstigt eftersom Facebook är världens största sociala plattform. Även här kan du använda hashtaggen #svekoop.

Svensk Kooperation, Linkedin

Linkedin är det sociala yrkesnätverket framför andra. Här postar vi samma sorts innehåll som på Facebook.

Svensk Kooperation, Instagram

Vi finns också på Instagram. Om du föredrar att kommunicera i bild eller film kan du hålla koll på oss även här. Vi är inte lika aktiva på Instagram som på Twitter, Facebook och Linkedin, men uppdaterar kontinuerligt med hashtaggen #svekoop. Instagram håller på att utvecklas till en videoplattform som vi kommer att testa.